Tess Posthummus & Timo Janse

Flying Dutchmen Cocktails

Tess Posthumus is veelvoudig prijswinnaar, waaronder beste vrouwelijke bartender ter wereld 2018. Timo Janse is schrijver en tevens ook winnaar van vele nationale en internationale prijzen op het gebied van cocktails, waaronder de prijs voor Bols Around The World (2010). In 2017 opende ze samen de bar genaamd Flying Dutchmen Cocktails en in 2020 voegden ze daar een tweede bar aan toe, namelijk de Dutch Courage.

Flying Dutchmen Cocktails
Tess Posthummus & Timo Janse

"Wanneer wij bij Flying Dutchmen Cocktails met veel zorg een cocktail of mix hebben bereid, is mooi, helder ijs de finishing touch. Immers, helder ijs heeft minder imperfecties, dat ook nog eens de smaak ten goede komt! Maar denk ook maar eens aan die luxe vodka. Een mooi, groot ijsblok is een eye-catcher en zet aan tot bestellen. Plus het is een onderscheidende factor die zichzelf terug verdiend in de meerprijs die je kan vragen! Juist in deze tijd, waarin garneringen steeds kleiner worden, en het -gelukkig!- met name de smaak van de cocktail is die voorop staat.

Nicecubes is hierin een partner die betrouwbaar, flexibel en kwalitatief van het hoogste niveau is. Ook zijn er flink wat verschillende formaten, zodat wij de perfecte maat uit kunnen zoeken voor ons glaswerk. Daarbij komt nog eens dat zij met een klein, persoonlijk team de uitgelezen partij zijn om een persoonlijke relatie mee op te bouwen, en denken zij graag mee met nieuwe ontwikkelingen, en vragen die ontstaan in de markt. Wij weten wie we bellen als wij bijzonder ijs nodig hebben!" - Timo Janse & Tess Posthummus

timo-tess-shaken
timo-serveert-ijsbal

Super strak en glashelder

Make every moment nice!

Vraag een gratis sample box aan
cocktail--helder-strak-ijsblokje