Nicecubes

Over ons

In de geschiedenis van de mens zijn we, door de opkomst van sociale media, nog nooit zo verbonden, en toch nog nooit zo ver weg van elkaar geweest. We zijn zo druk bezig met wat er om ons heen gebeurd, dat we af en toe vergeten om even stil te staan - te genieten van het moment. Precies dit moment van stil staan en even genieten, is waar wij naar streven en ons bestaansrecht aan danken.

 

 

 

Onze blik op bartending
Het tweetal op hun eerste date

Nicecubes wil graag een steentje bij dragen aan een mooie ervaring en dat begint bij jou, de horeca professional. Als horeca professional is je rol niet alleen maar drankjes maken en serveren. Je bent er voor het tweetal op hun eerste date, de zakenman met een zware werkdag achter de rug, of die familie die samen op vakantie is. Je serveert niet een drankje aan je gast, maar een ervaring. Het brengen van deze ervaring is niet altijd even makkelijk. Daarom doen wij ons uiterste best om te helpen deze ervaring te leveren en te verbeteren. Dat doen we door esthetisch en kwalitatieve producten te ontwikkelen en leveren.

Make every moment nice!
Onze missie

Het geven van een ervaring is niet zonder doel. Het doel is dat de tijd van de gast weer even stil komt te staan en dat hij geniet van het moment. Dat het tweetal een prachtige date heeft, de zakenman zijn zware werkdag even vergeet, of die familie een geweldige vakantie samen heeft. Precies dit is wat ons motiveert als organisatie en waarom wij die esthetiek en kwaliteit kunnen leveren. Door glashelder op maat gemaakt ijs te produceren, kunnen wij ons steentje bijdragen aan de ervaring die de horeca professional levert. Op deze manier streven wij naar onze missie, namelijk: "Make every moment nice!"