Nicebars

Super strak en glashelder

Een super strak en heldere staaf van ijs, op maat gemaakt voor jou glazen. Een unieke ervaring.

Een unieke cocktail, nog unieker
Een unieke ijs ervaring

Toen John Collins begin 19e eeuw de Tom Collins cocktail ontwierp, was dit met de intentie om het te serveren over ijs. Zo een klassieke cocktail brengt al een unieke ervaring op zich zelf mee. Waarom dan deze klassieker serveren met het "gewone" ijsblokje, als je kunt bijdragen aan deze ervaring met onze unieke Nicebars.

ijsstaaf-presenteerplaat
highball-ijsstaaf
Meer highballs? Meer Nicebars!
De Highball trend

Door de opkomst van highballs, zijn highball glazen een steeds belangrijker onderdeel geworden van het glas assortiment. De gast is steeds meer van de highball gaan houden. Maar wanneer je een Nicebar toevoegt aan de highball, dan leert de gast pas een echte liefde kennen voor het drankje. Mooi glas, perfecte cocktail en een prachtige staaf van ijs naar wens, op de millimeter nauwkeurig; perfecte harmonie!

Wat kan je van ons verwachten?

Voor elke gast een prachtige ervaring.

Een unieke ervaring in het glas

Alle Nicebars worden geproduceerd voor een unieke ervaring in het glas met onze missie "Make every moment nice" in gedachte.

Onze belofte

Onze belofte aan jou: elke Nicebar is super strak, glashelder en op de millimeter nauwkeurig.

Wij staan altijd voor je klaar

Dinsdag en donderdag zijn onze vaste leverdagen, maar geen zorgen. We begrijpen dat je op andere dagen ook zonder ijs kan komen te zitten. Ook dan staan wij voor jou klaar.

Super strak en glashelder

Make every moment nice!

Vraag een gratis sample box aan
cocktail-strak-helder-ijs-staaf